Á la Carte-meny

Mindre rätter rekommenderas som barnportion eller förrätt.

Aptitretare: Ölbuljong i en traditionell supkopp 45: –

Fylld klimp (Vitlök. Västerbottenost. Svamp.) Picklad rödlök. Färska örter. 

Viltköttbullar 179: – / 99: –

Gräddsås. Potatis. Rårörda lingon. Pressgurka. 

Veganska ärtbullar 159: – / 95: –

Gräddsås på soja. Potatis. Rårörda lingon. Pressgurka.

Soppa 145: – / 87: –

Vit sparris. 63c krämigt ägg. Ramslöksolja. Smörstekta smulor av filmjölkslimpa. 

Gungans delikatess 149: –

Serveras antingen på våffla eller filmjölkslimpa.

Västerbottenostkräm.Brieost. Getost. Portvinsreduktion.  Melonsallad med mynta & svartpeppar.  Nötter i brynt smör. Picklade äpplen. Sallad.

Vit Sparris  207: – / 124: –

Lättgravad vit sparris. Kallrökt torsk. Syrlig smörsås. Regnbågsforellrom. Krispigt kycklingskinn. Ramslöksolja.

 Våffla 102: –

Bärkompott. Vispgrädde. Riven vit choklad. *mättande äggvåffla men fungerar även som efterrätt.

Allergisk? Prata med oss på plats.

Observera att menyn på plats kan innehålla förändringar och avvikelser.

sv_SE