Á la Carte-meny

Aptitretare: Ölbuljong i en traditionell supkopp 

Fylld klimp (Vitlök. Västerbottenost. Svamp.) Picklad rödlök. Färska örter.

40: –

Rökta Räkor (200 g)

Vitlök- & dillmajonnäs. Durumbaguette.

140: –

Gungans Silltallrik

Matjessilltårta. Regnbågsforellrom. Apelsin- & Rosépepparsill. Klassisk inlagd sill. Senapssill. Picklade senapsfrön. Kryddost. Dillslungad potatis.  

159: –

Köttbullar av Svenskt Nötkött

Gräddsås. Potatis. Rårörda lingon. Pressgurka. 

159: –

Grön Ängasoppa med Västerbottenostkräm

Krämig grönärtssoppa. Primörer. Picklad rödlök. Krutonger. Het örtolja.

125: – ​​

Skärgårdssmörgås

Filmjölkslimpa. Rökt fiskröra. Kallrökt lax. Pepparrots- och färskostkräm. Handskalade räkor. Citron. Picklad rödlök. Ägghalva. 

195: –

Kallskuren Marinerad Älg

 Potatissallad. Getost- & timjankrämPicklade senapsfrön. Portvinsreduktion. Enbärsinlagd sparris. ​ ​

217: –

Regnbågen

Varmrökt regnbågslax. Regnbågsforellrom. Potatissallad. Rabarbermajonnäs med mynta. Picklad rödkål. Citron. Dillinlagd sparris.

213: –

Vitlöksbakad Äggplanta

Potatissallad. Getost- & timjankräm. Picklade senapsfrön . Picklad rödkål.  Dillinlagd sparris.

175: –

 Våffla

Bärkompott. Vispgrädde. Riven vit choklad. 

98: –

sv_SE